O nama

Hrvatski dom Beč pokrenuo volonterski program dostave namirnica i lijekova starijim osobama na području Beča i okolice

Potaknuti stanjem koje nas je zadesilo i uvidjevši da mnogi ljudi imaju poteškoća s pomoći oko svakodnevnih poslova koje su prije obavljali djelomično sami, a djelomično uz pomoć obitelji, susjeda, prijatelja ili nekih drugih osoba koje sada nisu u mogućnosti pružiti istu zbog mjera samoizolacije, odlučili smo u udruzi Hrvatski dom Beč pokrenuti akciju pomoći.

Podršku nam je i u ovom projektu dala BD GRUPPE gospodina Andreja Lucića koji redovito podupiru svaki naš humanitarni projekt, bilo da se radi o organizaciji, provođenju ili pak donacijama za potrebite. Tako su nam i ovaj put ustupili na korištenje vozilo kojim će naši volonteri obavljati aktivnosti obuhvaćene ovom akcijom. Za pomoć smo zamolili i fra Josipa Korena, voditelja Hrvatske katoličke misije u Beču kako bi ova informacija što lakše došla do onih osoba kojima je i namijenjena. Sve što trebate je nazvati nas i reći što vam je potrebno, a ovim putem vas i pozivamo da ovu informaciju također proslijedite svima za koje znate da su u potrebi kako bi pomoć što prije stigla do njih.

Neovisno treba li vam nešto donijeti, odvesti vas na poštu, liječniku ili za vas obaviti nešto što ne možete zbog mjera propisanih u svrhu suzbijanja pandemije COVID-19 jednostavno nazovite na broj telefona i za vas će vrijedni suradnici i volonteri Hrvatskog doma Beč organizirati sve što je potrebno i to u skladu sa svim propisima zaštite.

Kontakt:

info@hrvatskidom.com
0664 313 9917

Vezane objave

VIDEO: Prilog s nedavno održanog korizmenog koncerta

Hrvatski dom Beč

Korizmeni koncert mladih profesionalnih glazbenika, četvrtak, 31. ožujka s početkom u 19,30

Hrvatski dom Beč

Predstavljanje knjige, zbirke poezije “Trenutak istine kroz boje” autora Mije Bijuklića – Miše

Hrvatski dom Beč