Različito

Počinju prijave za bečke dječje vrtiće

Glavno prijavno razdoblje za bečke gradske dječje vrtiće za iduću pedagošku godinu počinje 1. studenoga pa traje sve do 31. prosinca. Dodjela mjesta vrši se zatim kao i svake godine do kraja ožujka.

Za mjesto u dječjem vrtiću moguća je i online prijava (njemački), koja se podnosi nezavisno od radnog vremena Servisnih službi Magistratskog odjeljenja MA 10 – Bečkih dječjih vrtića (njemački).

Broj za privatne dječje vrtiće

Prije podnošenja prijave za mjesto u nekom od privatnih dječjih vrtića svako dijete treba imati registarski broj u Popisu bečke djece koja posjećuju vrtić / Verzeichnis der Wiener Kindergartenkinder. Taj se broj može zatražiti emailom, poštom ili izravno u nekoj od servisnih službi MA 10 – Bečki dječji vrtići / Servicestellen der Wiener Kindergärten (njemački).

Podnošenjem prijave za mjesto u gradskom dječjem vrtiću svako dijete registarski broj dobiva automatski.

Sve informacije naći ćete na internetskoj stranici www.kindergaerten.wien.at (njemački), a možete se raspitati i telefonski: + 43 1 277 55 55 (radnim danom od 7,30 do 18,00 sati).

Press Hrvatski dom Beč / Grad Beč

Vezane objave

Hrvatski dom Beč uputio čestitku Mirni Jukić-Berger na imenovanju u Savjet Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Hrvatski dom Beč

LIVE: Prijenos svete mise iz Hrvatske katoličke misije

HD

PLESNE PROBE KUD-ova: Koje su aktualne mjere?

HD