O nama

Hrvatski dom Beč pomaže udrugama u izradi programa i projekata, natječajne dokumentacije za sufinanciranje projekata

Na temelju Programa i plana rada Hrvatskog doma Beč, hrvatskim se udrugama u Austriji koje sudjeluju u izvedbi Programa Hrvatskog doma daje mogućnost značajne pomoći u pripremanju projektne dokumentacije za prijavu na natječaje koji imaju za cilj poboljšanje rada udruga.

Tako će stručni tim Hrvatskog doma biti na usluzi udrugama koji se konkretno žele prijaviti na natječaj odnosno Javni poziv koji je raspisao Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, a kojim je omogućeno sufinanciranje projekata u maksimalnom iznosu do 80 000 kuna.

– Ovo je vrlo jasna i konkretna pomoć. Svjesni smo da naše udruge počesto nisu pripravne same načiniti katkada i vrlo komplicirane oblike potrebne natječajne dokumentacije pa im upravo stoga izlazimo u susret da kvalitetno predstave svoj rad i svoje vrijedne projekte, a onda u konačnici i da dobiju zaslužena sredstva. Naš je stručni tim HD-a sastavljen od profesora, sociologa, pravnika te ima značajna iskustva u tom segmentu i rado će u tome, sukladno našem programu rada, biti od pomoći, – naglasio je Andrej Lucić, predsjednik Hrvatskog doma Beč.

Javni poziv Središnjeg državnog ureda za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2020. godinu traje do zaključno 20. ožujka pa se mole zainteresirani predstavnici udruga da se žurno jave na email Doma: info@hrvatskidom.com

Vezane objave

VIDEO: Prilog s nedavno održanog korizmenog koncerta

Hrvatski dom Beč

Korizmeni koncert mladih profesionalnih glazbenika, četvrtak, 31. ožujka s početkom u 19,30

Hrvatski dom Beč

Predstavljanje knjige, zbirke poezije “Trenutak istine kroz boje” autora Mije Bijuklića – Miše

Hrvatski dom Beč