O nama

PROJEKT: Virtualni poduzetnički forum

Potaknuti kriznom situacijom koja nas je sve pogodila zbog pandemije corona virusa, a osobito se odrazila na gospodarstvo, u Hrvatskom domu Beč, a u okviru našeg redovitog četverogodišnjeg plana i programa rada, odlučili smo pokrenuti projekt Virtualni poduzetnički forum.

Na forumu će svi poduzetnici moći osim međusobnog povezivanja, razmijeniti svoja iskustva, komentirati poteškoće, ponuditi svoje usluge i proizvode, ali i dogovarati zajedničke strategije nastupa na tržištu, što smatramo izuzetno važnim općenito, a ne samo u ovim teškim vremenima i zaista ekstremno zahtjevnim uvjetima poslovanja. Dakako, forum će putem web platforme biti dostupan i za osobe koje nisu poduzetnici već su korisnici usluga.

Stoga pozivamo sve poduzetnike koji se žele uključiti u ovaj projekt da nam se jave na info@hrvatskidom.com zbog slanja uputa prijava i sudjelovanja na virtualnom poduzetničkom forumu.

Zajedno možemo više!

Vaš Hrvatski dom Beč

Related posts

25 GODINA OD OSLOBOĐENJA: Čestitamo vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja

HD

Andrej Lucić inicirao osnivanje udruge Hrvatski dom: “Hrvati jednostavno moraju bolje! Zajedno ćemo to i uspjeti!”

HD

U akciji Hrvatskog doma Beč i Kroativa prikupljeno gotovo 30 000 eura za ugrožene u potresu: Novac uplaćen za pet obitelji

Hrvatski dom Beč