O nama

PROJEKT: Virtualni poduzetnički forum

Potaknuti kriznom situacijom koja nas je sve pogodila zbog pandemije corona virusa, a osobito se odrazila na gospodarstvo, u Hrvatskom domu Beč, a u okviru našeg redovitog četverogodišnjeg plana i programa rada, odlučili smo pokrenuti projekt Virtualni poduzetnički forum.

Na forumu će svi poduzetnici moći osim međusobnog povezivanja, razmijeniti svoja iskustva, komentirati poteškoće, ponuditi svoje usluge i proizvode, ali i dogovarati zajedničke strategije nastupa na tržištu, što smatramo izuzetno važnim općenito, a ne samo u ovim teškim vremenima i zaista ekstremno zahtjevnim uvjetima poslovanja. Dakako, forum će putem web platforme biti dostupan i za osobe koje nisu poduzetnici već su korisnici usluga.

Stoga pozivamo sve poduzetnike koji se žele uključiti u ovaj projekt da nam se jave na info@hrvatskidom.com zbog slanja uputa prijava i sudjelovanja na virtualnom poduzetničkom forumu.

Zajedno možemo više!

Vaš Hrvatski dom Beč

Related posts

OTVOREN SLAVONSKI DUĆAN U NOVOJ GRADIŠKI: Zamisao je isti takav otvoriti i u Beču

HD

Uspostavljena odlična suradnja Hrvatskog doma Beč s Uredom Hrvatske turističke zajednice u Beču

HD

ANDREJ LUCIĆ: Hrvatski dom Beč pomaže hrvatske radnike koji su u izolaciji u Tirolu ostali bez ikakvih sredstava i skrbi hrvatskih institucija

HD