O nama

Uspostavljena odlična suradnja Hrvatskog doma Beč s Uredom Hrvatske turističke zajednice u Beču

Hrvatski dom Beč otvorio vrata još jedne vrijedne suradnje.

U srijedu, 12. veljače, u Uredu Hrvatske turističke zajednice u Beču održan je sastanak direktora Ureda Branimira Tončinića i Martine Horvat, voditeljice projekata Hrvatskog doma Beč, na kojem je razgovarano o mogućnostima suradnje, projektima kojima bi se još bolje u sinergiji na lokalnoj razini iskoristili nedovoljno iskorišteni potencijali s ciljem aktivne promocije Hrvatske kao destinacije austrijskom tržištu te jednom od imperativa u strategiji HTZ-a.

Hrvatski dom Beč svojim planom i programom rada koji će ovih dana predstaviti hrvatskim udrugama u Beču i Austriji, a onda i austrijskim instucijama, svakako nudi mogućnost umrežavanja resursa, što je novi direktor HTZ-a u Beču prepoznao i pohvalio.

– Novi val mladih i ambicioznih stručnjaka s obje strane, u vrlo će skoroj budućnosti pokazati vrijedne rezultate, – naglasila je Horvat.

Related posts

Predstavnici Hrvatskog doma sudjelovat će na seminaru o iseljenicima u organizaciji Magistrata 17 – integracija i različitost

HD

Održana sjednica Hrvatskog doma Beč, koordinacije za pripremu Prvog susreta hrvatskih udruga u Austriji! Andrej Lucić: Vrlo ćete brzo vidjeti učinke našeg djelovanja!

HD

Große Hilfsbereitschaft bei Spendenaktion für Petrinja und Umgebung

zeljko